dissabte, 9 de juny del 2007

Vigila Ivan!!!















El jefe dels urbanos es manifesta amb els mossos contra el conseller Saura. Vigila Ivan!!!

















Els mossos surten al carrer
· Els mossos consumen la ruptura amb Saura a l'exigir-li la dimissió

La multitudinària manifestació feta ahir al centre de Barcelona per part d'agents dels Mossos d'Esquadra, familiars i simpatitzants per reivindicar la "dignitat" del cos i aconseguir el "reconeixement social" que, segons alguns dels sindicats policials, els ha pres l'actual cúpula política d'Interior de la Generalitat, es va convertir en una marxa per demanar la dimissió del conseller Joan Saura. És a dir, la rebel.lió dels mossos --n'hi van participar uns 4.000 dels 12.000 que té la plantilla--, que tenia un innegable aire corporativista, ha entrat de ple també en el terreny polític. Els mossos tenen, per descomptat, dret a manifestar-se i a exhibir el seu malestar. Però la protesta d'ahir --que va permetre als okupes muntar el seu circ-- no té cap motivació laboral, i no és amb manifestacions com els policies recuperaran l'estima de la societat. Més aviat tot al contrari.L'origen del malestar que pateixen els agents autonòmics està en els casos de presumptes maltractaments a la comissaria de les Corts i, més concretament, en el fet que dos vídeos fets amb càmera oculta pels serveis interns sortissin al domini públic. És cert que aquests vídeos han donat una penosa imatge de la policia catalana, que pot afectar, injustament, el conjunt del col.lectiu. Però que la majoria dels agents compleixin la seva feina amb meticulós respecte als drets ciutadans, com passa, no ha d'amagar la realitat que una minoria ha pogut cometre abusos i extralimitacions. Aquests casos han de ser denunciats pels agents, els seus sindicats i els seus responsables polítics, i posats en mans dels jutges, amb totes les proves, incloent-hi les gravacions.Al conseller Saura se li pot criticar la inoportunitat que l'exhibició dels vídeos coincidís amb la campanya electoral, de manera que la polèmica ja va néixer polititzada, encara més tractant-se d'una policia autonòmica, que molts consideraven immaculada. No obstant, és just reconèixer que des de la seva responsabilitat ha mirat d'eradicar pràctiques abominables.Finalment, les consignes contra els mitjans de comunicació per part d'alguns sindicats són pures ganes de culpar el missatger. Però per no caure en el mateix corporativisme dels que se solidaritzen amb els presumptes maltractadors, condemnarem casos concrets, si n'hi ha hagut, en què la premsa s'hagi extralimitat, però rebutgem una censura global i no justificada.





Fotos i comentaris enviat per un visitant del blog al correo d'Amanides Molineres, el 07/06/2007

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Fort..... Fortíssim.......

Pobre Arcas, el que et faltava ( i això que, segons diuen, ja no confiaves gaire en el Camañes).

Franch, tant de temps ocupat amb la teva núvia fa que tinguis que recórrer a la premsa escrita per conèixer el que realment s’està couen a casa teva. Que fort........

Anònim ha dit...

Inspector cap de la Policia Local de Molins de Rei, persona de la màxima confiança del Regidor de Seguretat Enric Franch (ICV) es manifesta públicament demanant la dimissió del Conseller Saura (ICV). Junt al inspector, es pot observar la presencia de dos agents dels cos de la Policia Local de Molins de Rei No són aquests els que es presenten a oposicions a Molins de Rei per aconseguir la plaça de caporals?
Tots tres somrients, camuflats entre els Mossos d’esquadra, manipulant contra Saura Responsable polític d’ICV...

Anònim ha dit...

Se dissse, se cossssmenta, se russssmorea ........ que este fulano esta buscando trabajo fuera de Molins.

Sí, concretamente, en GAVA.

Edgar ha dit...

Deixeu-me que faci ús de la llibertat d'expressió, foten pena els tres babaus aquests. El mateix podríem dir de molts 'mascaxapes' que pertanyen al cos de l'urbana de Molins. Aquesta gent mai està present quan realment se'ls necessita, mentrestant no fan més que molestar i no deixar viure. Viviu i deixeu viure en pau ome !! Em sembla denigrant que tingueu un sou per molestar i fer la vida impossible als demés.

I espera, que ara hi ha mossos... Hauríem de reaccionar, ens han ficat mossos a Molins senyors !! El poble els hem de fer fora com sigui, ja en som prous com perquè vinguin aquests buscapessigolles. Aquí està el primer vot.