dilluns, 19 de maig del 2008

Molins de Llobregat 1937 (10 cts)


2 comentaris:

Àlex Maymó i López ha dit...

Us falta el bitllet d'1 pesseta. Jo el tinc però ara no em funciona l'scaner.

Per cert, en el món del coleccionisme els bitllets de 50 cèntims i 1 pta valen força diners. Més de 30 € si estan ben conservats!

Anònim ha dit...

No sé si ve a tomb, però penjo aquest escrit, obtingut per gentilesa del blog 'Vigilant l'entorn' perquè aclareix moltes falsedats que corren pel poble sobre el tal Franki de Sabadell, el suposat martir de 'la causa'. Quina causa, babaus? Si voleu els d'Amanides en podeu fer un post.
Cordialment
ARC

Dijous, maig 22, 2008
En Franki dels nassos.
Aquests dies està de moda un grenyut que l'han posat entre reixes per liar-la fa un parell d'anys. Jo ja en començo a estar una mica fart de les tonteries de nen petit que fan que la gent vegi l'independentisme com una cosa d'idiotes radicals i sonats. De què cony va servir que els amics d'aquest cremessin fotos? de què cony a servit la parida aquesta de la bandera? a part de per donar mala imatge a tota una ideologia tot el que fan no té cap altre resultat. Si volen fer rucades que s'apuntin al moviment okupa i el desprestigiïn més del que està, però que no posin pals a les rodes a una cosa tan important com és la llibertat del nostre país.
Per cert que m'he informat de com pot ser que l'hagin tancat per desobediència a l'autoritat i resulta que és perquè no va presentar recurs quan el van jutjar. Segurament va dir "passo dels sistema" o alguna parida semblant, ja que no pot ser que tingués un advocat tan ruc.
Bé el cas és que clar, ara el tanquen dos anys per haver montat un pollastre i ell diu que ho fan per haver despenjat una bandera, cosa que jo no veig gens clara però que evidentment li serveix perquè tothom li doni suport. Doncs ho sento molt però el meu suport no el té. Jo donaré suport al que el tanquin per fer alguna cosa positiva pel país, però no a un paio que no se sap ben bé perquè l'han tancat i que a sobre perjudica la nostra causa. Menys grenyes i més pensar abans de fer les coses, que això no és un joc, aquí ens hi juguem el futur i si volem atreure gent, amb pintes i problemes judicials no se'ns acostarà ni el Vaquilla.