dimarts, 1 de juliol del 2008

Demagogs i populistes

demagògia 1 Segons el concepte aristotèlic, forma impura de govern democràtic que consisteix a exercir el poder a profit de les masses indisciplinades 2a Política fonamentada en la utilització de mètodes emotius i irracionals per estimular els sentiments dels governats cap a l'acceptació de programes d'acció impracticables i fal·liciosos que miren només de mantenir situacions de privilegi b Estat polític en què el govern ès lliurat a la multitud Diccionari de la Llengua Catalana, Diccionaris Enciclopèdia Catalana

populisme 1 Corrent ideològic, polític, etc, que vol defensar els interessos del poble. 2 hist/lit El primer gran moviment ideològic i politic rus que s'enfrontà amb el tsarisme. Diccionari de la Llengua Catalana, Diccionaris Enciclopèdia Catalana

Decàleg del illetrat equip de govern Tot aquell que no esta d'acord o critica la nostra política, és un populista i demagog. És el discurs consensuat del tripartit municipal, no en tenim cap altre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabeu a ki vam veure a la fira del teatre al carrer de Tàrrega, fent-se els "progres" pels carrers de la ciutat i participant de la jarana?

Doncs heu encertat: LA GENOVEVA KATALÀ, EL FRANK I LA KATEURA ...la "flor i nata" de la progresia molinenca...Ens va fer molta gràcia, després del desatllotjament de la casa okupada.

Com sabeu, a akesta fira hi participa majoritariament gent del moviment okupa...

De dia traje i corbata i de nit samarretes estripades...cinisme polític? eskizofrènia municipal? un morro k se'l trepitjen?

A k juguen persseguint el moviment okupa al poble i jugant a ser-ho kuan surten a un lloc a on es pensen k no els coneixeran?

Ja ho sap això l'Ivàn?

Ja n'estem tips de tanta demagògia!!!

Anònim ha dit...

A ver si actualizais de vez en cuando, que parece que que esta web la haya cerrado el Ivan